Τεράστια η… μαύρη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Ένωση. Παίκτες που δεν υπολογίζονται και ψάχνουν να βρουν ομάδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο χρόνος όμως δεν είναι σύμμαχος τους πλέον. Όλα θα γίνουν άμεσα και απότομα. Η αποχώρηση του Έλντερ Λόπες έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Με τον παίκτη να υπογράφει τελικά στη […]

Τεράστια η… μαύρη λίστα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Ένωση.

Παίκτες που δεν υπολογίζονται και ψάχνουν να βρουν ομάδα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο χρόνος όμως δεν είναι σύμμαχος τους πλέον. Όλα θα γίνουν άμεσα και απότομα.

Η αποχώρηση του Έλντερ Λόπες έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Με τον παίκτη να υπογράφει τελικά στη Χάποελ Μπερ Σεβά του Ισραήλ. Έναν σύλλογο, με τον οποίο η ΑΕΚ έχει καλές σχέσεις. Καθώς είχε βοηθήσει και πρόπερσι τον Δικέφαλο, παίρνοντας προσωρινά με τη μορφή δανεισμού τον Νταβίντ Σιμάο.

Ο Σιμάο εξακολουθεί να ανήκει στην ΑΕΚ και οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν άμεσα τρόπο να τον αποδεσμέυσουν.

Στην περίπτωση του Όλεγκ Νταντσένκο ο Ουκρανός δεν έχει μπορέσει να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα. Για τον 27χρονο μπακ-χαφ υπάρχει ενδιαφέρον από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι και την πολωνική Γκόρνικ .

Εκτός από τους τρεις που αναφέραμε. Είναι πολλοί ακόμη που βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Ένας από αυτούς είναι ο Πέταρ Καρακλάγιτς. Που έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται ούτε για την ΑEΚ Β’. Στην οποία επίσης δεν υπολογίζονται νεαροί όπως ο Χρήστος Γιούσης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ