Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό για το μεταγραφικό παζάρι της ομάδας. Οι πράσινοι πρέπει να βιαστουν αν θέλουν ποιοτικές λύσεις. Και ο Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει καλά αυτό. Ήδη ο Σέρβοςτο έχει πάρει “ζεστά” με τις αποχωρήσεις. Με τον Γιουνούς Σανκαρέ να κάνει την αρχή. Αναμένεται να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού τα σχετικά […]

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό για το μεταγραφικό παζάρι της ομάδας. Οι πράσινοι πρέπει να βιαστουν αν θέλουν ποιοτικές λύσεις. Και ο Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει καλά αυτό.

Ήδη ο Σέρβοςτο έχει πάρει “ζεστά” με τις αποχωρήσεις. Με τον Γιουνούς Σανκαρέ να κάνει την αρχή. Αναμένεται να τον ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι κοντά στην έξοδο είναι και οι Αντόνιο Σαβιέρ, Γιασίν Αγιούμπ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο μόνος που φάινεται να “επιβιώνει” στο ρόστρ είναι ο Σωκράτης Διούδης. Καθώς απομακρύνεται το σενάριο αναζήτησης για τερματοφύλακα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον παραμείνει στην ομάδα ο Έλληνας διεθνής, ο Γιοβάνοβιτς δεν “καίγεται” για συμπληρωματικό γκολκίπερ.

Εξάλλου έχει πάντα διαθέσιμη την λύση του Βασίλη Ξενόπουλου και εκείνη του Νίκου Χριστογεώργου Φυσικά τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν μέχρι το τέλος Αυγούστου είτε εάν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση τερματοφύλακα στην αγορά είτε εάν επανέλθουν οι “σειρήνες” για τον Διούδη.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ