Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παρρά. Ο Έλληνας αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την “Ένωση” έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Παρράς γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1998. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Άρτας. Ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Τζουμέρκων και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία […]

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παρρά. Ο Έλληνας αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την “Ένωση” έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Παρράς γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1998. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Άρτας. Ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Τζουμέρκων και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναιτωλικού. Αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 του Παναιτωλικού και στη συνέχεια προβιβάστηκε στην Κ19, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 30 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και στις 21 Οκτωβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, σε παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα για την Super League. Συνολικά μέτρησε 12 εμφανίσεις με την ομάδα του Αγρινίου σε πρωτάθλημα και κυπέλλου, ενώ υπήρξε διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Αλέξανδρος Παρράς τόνισε στο aekfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος,. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν κάτι που το περίμενα πώς και πώς εδώ και έναν χρόνο. Θα δώσω το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Είναι μεγάλο όνειρο για εμένα να αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик