Ο Νιάς ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» να επιθυμούν την παραμονή του στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά. Φυσικά ο νεαρός χαφ ανήκει στην Λιλ και επέστρεψε στην Γαλλία ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας του.  Η οποία άλλαξε μάλιστα και προπονητή. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως […]

Ο Νιάς ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Με τους «πράσινους» να επιθυμούν την παραμονή του στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά.

Φυσικά ο νεαρός χαφ ανήκει στην Λιλ και επέστρεψε στην Γαλλία ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας του.  Η οποία άλλαξε μάλιστα και προπονητή. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως ο Νιάς θα παίξει την επόμενη σεζόν στους «κόκκινους», ο εκπρόσωπός του έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεσή του.

Με δηλώσεις του λοιπόν, ο Καμαρά ξεκαθάρισε πως μιλάει και με άλλες ομάδες για τον πελάτη του. Αφού κανένας από την Λιλ δεν τους έχει μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα. Λίγες ημέρες μετά, η «LiveSport» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό του παίκτη, δημιουργώντας νέες ελπίδες για την παραμονή του.

Είναι δεδομένο πως ο νεαρός χαφ ευχαριστήθηκε την παρουσία του στην Αθήνα και του άρεσε ο χρόνος συμμετοχής που βρήκε. Εάν λοιπόν ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή του και η Λιλ δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ