O Παναθηναϊκός από την στιγμή που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού έχει ήττα στο Περιστέρι για το Κύπελο από τον ΠΑΣ, και δεύτερη ήττα σήμερα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Μελισσάς που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά. Ο Παναθηναϊκός σήμερα στο καλύτερο του ημίχρονο, έχασε τον αγώνα, με […]

O Παναθηναϊκός από την στιγμή που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού έχει ήττα στο Περιστέρι για το Κύπελο από τον ΠΑΣ, και δεύτερη ήττα σήμερα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Μελισσάς που κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα στο καλύτερο του ημίχρονο, έχασε τον αγώνα, με τον ίδιο τρόπο που έχει κερδίσει 3-4 αγώνες φέτος.

Παναιτωλικός – Παναθηναικός 1 – 0

Ένας εκπληκτικός Νίκος Μελίσσας που μπήκε από το… παράθυρο στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού αποδείχθηκε ο παίκτης κλειδί για να φτάσει η ομάδα του Αγρινίου στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 εκμεταλλευόμενος το γρήγορο γκολ του Εντινγκά από το 6′. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μάλιστα σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα έχασε και ένα δόντι του στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα και να σώσει την εστία του από παραβίαση.

Ο Μελίσσας επιχιρεί έξοδο εναντίον του Παναιτωλικού

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Μελίσσας, έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Ιωαννίδη (55′, 61′, 62′), ο Τσότσαλιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή σουτ του Αϊτόρ (61′) και ο Ενγκμπακοτό… κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας (67′), με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να χάσει ένα ματς που θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει!

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι παρέμεινε στην 5η θέση με 41 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει Άρη και ΑΕΚ, που έχουν 44. Ο Παναιτωλικός πήρε σημαντική βαθμολογική “ανάσα”, ανεβαίνοντας στη 12η θέση με 17 πόντους, 2 πάνω από τη Λαμία και 7 από την ΑΕΛ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι