Η τουρκική ομάδα πήρε από τον Δικέφαλο τον αρχηγό του, ο οποίος άνοιξε ένα νέο λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα του. Και σε κάθε αγώνα υποχρεώνει τα ΜΜΕ της Τουρκίας να ασχολούνται με τις επιδόσεις του. Ο Δημήτρης Πέλκας τέθηκε αντίπαλος με τον Τάσο Μπακασέτα στο Medical Park Arena της Τραπεζούντας στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με […]

Η τουρκική ομάδα πήρε από τον Δικέφαλο τον αρχηγό του, ο οποίος άνοιξε ένα νέο λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα του. Και σε κάθε αγώνα υποχρεώνει τα ΜΜΕ της Τουρκίας να ασχολούνται με τις επιδόσεις του.

Ο Δημήτρης Πέλκας τέθηκε αντίπαλος με τον Τάσο Μπακασέτα στο Medical Park Arena της Τραπεζούντας στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε για την Super Lig και νικητής αναδείχθηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 0-1 χάρη στον Πέλκα. Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε αποδέκτης της μπάλας, πήρε ορισμένα μέτρα στο γήπεδο και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σκόραρε το 6ο του γκολ με τη φανέλα της Φενέρ. Το ματς είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Πέλκας εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή και του ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ, καθώς το 6ο του γκολ σε 20 παιχνίδια έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτό το τρίποντο, η Φενέρμπαχτσε έφτασε τους 54 βαθμούς μαζί με την Μπεσίκτας και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.

Η γκολάρα του Πέλκα τρέλανε τους παρουσιαστές αθλητικές εκπομπής στην Τουρκία, οι οποίοι χόρεψαν συρτάκι, ενώ ένας έσπασε και πιάτια.

Την αποθέωση γνώρισε από τον τουρκικό Τύπο ο Πέλκας, όντας μάλιστα πρώτο θέμα. Φυσικά, το… συρτάκι δεν θα μπορούσε να λείπει στις αναφορές τους, με την Hurriyet να γράφει “Συρτάκι στην Τραπεζούντα”, την FotoMac να κάνει λόγο για “Πελκασπιρίνη”, ενώ η Aksam Spor αναφέρει “Το συρτάκι της Φενέρμπαχτσε”.

Δημήτρης Πέλκας: Αποθέωση στην Τουρκία με... συρτάκι

Δημήτρης Πέλκας: Αποθέωση στην Τουρκία με... συρτάκι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ