Πρώτος με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο αλλά ξεπέρασε και όλους τους Πορτογάλους προπονητές. Μια ακόμα διάκριση για τον Μαρτίνς που η δουλειά του έχει αναγνωριστεί από Ελλάδα και Ευρώπη. Και σε ανώτερα Πέδρο! . Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στον Ολυμπιακό την 1η Ιουλίου του 2018, χωρίς να κάνει μεγάλο κλικ στην μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου […]

Πρώτος με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο αλλά ξεπέρασε και όλους τους Πορτογάλους προπονητές. Μια ακόμα διάκριση για τον Μαρτίνς που η δουλειά του έχει αναγνωριστεί από Ελλάδα και Ευρώπη. Και σε ανώτερα Πέδρο!
.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε στον Ολυμπιακό την 1η Ιουλίου του 2018, χωρίς να κάνει μεγάλο κλικ στην μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού. Το στοιχείο που τον χαρακτήρισε ήταν η εργατικότητα του. Παρέλαβε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά με την δουλειά του κατάφερε να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, και το κυριότερο να του βρει το καλό  Ευρωπαϊκό του πρόσωπο. 
.
Πολλές και μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακός ο Πέδρο που μετράει 81 νίκες σε σύνολο 119 αγώνων. Αλλά ήρθε ακόμα μία για τον τεχνικό της Ελληνικής ομάδας, αφού για το 2020 έιναι πρώτος σε νίκες από τους Πορτογάλους προπονητές και μάλιστα με άνεση από τον δεύτερο.
Ο Μαρτίνς έχει 30 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2020 και στην δεύτερη θέση είναι ο μεγάλας Ζοσέ Μουρίνιο της Τότεναμ με 20.
.
Ας δούμε όλη την λίστα:
.

.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ