Ο Έλληνας παίκτης Τάσος Μπακασέτας, αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην Τράμπζονσπορ, έχει αγαπηθεί αρκετά από τους φιλάθλους. Προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στη νέα του ομάδα ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας επιθετικός έχει αποδειχθεί πως… «χτυπάει» στο κρίσιμο σημείο, ενώ τα τέρματα που έχει πετύχει έχουν γεμίσει με ενθουσιασμό φιλάθλους, αλλά και τα ΜΜΕ της χώρας! […]

Ο Έλληνας παίκτης Τάσος Μπακασέτας, αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην Τράμπζονσπορ, έχει αγαπηθεί αρκετά από τους φιλάθλους.

Προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στη νέα του ομάδα ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας επιθετικός έχει αποδειχθεί πως… «χτυπάει» στο κρίσιμο σημείο, ενώ τα τέρματα που έχει πετύχει έχουν γεμίσει με ενθουσιασμό φιλάθλους, αλλά και τα ΜΜΕ της χώρας!

Την Πέμπτη, η Τράμπζονσπορ αντιμετώπιζε την Κασίμπασα, με τον Μπακασέτα (στο 73’) να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα (1-2). Ο ίδιος, με αυτόν τον τρόπο, έφτασε τα τέσσερα γκολ, σε επτά αναμετρήσεις.

Μάλιστα, όπως προαναφέραμε, τον παρουσιάζουν ως «πασά» τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς όλα του τα γκολ, έχουν φέρει και νίκες για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Δείτε το τέρμα που πέτυχε με την Τράμπζονσπορ:

https://www.youtube.com/watch?v=MbIPh6A2Ifc

Όμως και τα στατιστικά του Έλληνα επιθετικού παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο 27χρονος παίκτης έχει 91% ακρίβεια στις πάσες του. Επιπλέον, κέρδισε 7 από τις 12 μονομαχίες του. Αν και ακούμπησε την μπάλα 67 φορές.

Ένα άλλο στοιχείο είναι κι η «πελατειακή» σχέση που έχει με την Κασίμπασα. Ο ίδιος έχει πετύχει 4 γκολ σε 5 ματς!

Να λοιπόν που… ένας Έλληνας έχει κερδίσει την Τουρκία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ