Στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται το μεταγραφικό παζάρι. Οι “ασπρόμαυροι” μπορεί να κινούνται σε ρυθμούς Μποέμιαν, όμως οι υποθέσεις και τα ονόματα που ακούγονται και εξετάζονται δεν μπορούν να περιμένουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικεφάλου ο παίκτης που εξετάζεται το τελευταίο διάστημα αφορά στην θέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ δεν εντυπωσιάζει φέτος με […]

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται το μεταγραφικό παζάρι. Οι “ασπρόμαυροι” μπορεί να κινούνται σε ρυθμούς Μποέμιαν, όμως οι υποθέσεις και τα ονόματα που ακούγονται και εξετάζονται δεν μπορούν να περιμένουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικεφάλου ο παίκτης που εξετάζεται το τελευταίο διάστημα αφορά στην θέση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ δεν εντυπωσιάζει φέτος με τις επιδόσεις του. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σκέψεις για την αντικατάσταση του. Τα ονόματα που εξετάστηκαν το τελευταίο διάστημα κρατήθηκαν ως επτασφράγιστο μυστικό. Με ένα από αυτά να διαρρέει τις τελευταίες ώρες.

Ο τερματοφύλακας που εξετάζεται δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μπάρκα της Σέλτικ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Σκωτσέζικης ομάδας βρίσκεται ήδη στο περιθώριο. Όπως σας είχαμε αναφέρει και μέσω του sports365.gr τις προηγούμενες μέρες. Και δεν υπολογίζεται. Κυρίως μετά και τις κακές του εμφανίσεις στο διάστημα που παραμένει στο νησί, καθώς και με την έλευση του Τζο Χαρτ κάτω από τα δοκάρια. Από το να τον αφήσουν βέβαια οι Κέλτες σίγουρα προτιμούν τον δανεισμό του. Με μια οψιόν αγοράς πάντα διαθέσιμη και δελεαστική. Μία τέτοια λύση φαίνεται πως ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει διερευνητική επαφή με την ομάδα και τον παίκτη.

Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολη περίπτωση. Καθώς ο παίκτης έχει δελεάσει και άλλες ομάδες του εξωτερικού. Ενώ ερωτηματικό παραμένει το κατα πόσο υποχρεωτική θα οριστεί η οψιόν αγοράς του παίκτη.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Με τις επόμενες μέρες, και κυρίως μετά τον επαναληπτικό της Ευρώπης να είναι κρίσιμες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ