Ο  ΠΑΟΚ  έβγαλε την υποχρέωση στο κύπελλο αφού η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα με το εμφατικό 5-0 της Τούμπας. Ημέρα δοκιμών και συμπερασμάτων για τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά σίγουρα αυτό που ξεχώρισε ήταν το ντεμπόυτο του Ιάπωνα άσου Καγκάβα. ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1 – 2 Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΛ και […]

Ο  ΠΑΟΚ  έβγαλε την υποχρέωση στο κύπελλο αφού η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα με το εμφατικό 5-0 της Τούμπας. Ημέρα δοκιμών και συμπερασμάτων για τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά σίγουρα αυτό που ξεχώρισε ήταν το ντεμπόυτο του Ιάπωνα άσου Καγκάβα.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1 – 2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΛ και στο Αλκαζάρ με σκορ 2-1, με τον Σίνζι Καγκάβα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα δεν άφηνε περιθώρια στην ΑΕΛ για όνειρα ανατροπής, με τον ΠΑΟΚ να σφραγίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 2-1 και στο Αλκαζάρ και τις δυο ομάδες να παρατάσσονται με πολλές αλλαγές.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να προηγείται με Τσιγγάρα και Κρμέντσικ και τον Περέιρα να μειώνει το σκορ με αυτογκόλ.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σίνζι Καγκάβα με τον Ιάπωνα μέσο να μπαίνει αλλαγή στο 64’.

Στο 19’ ο Τσιγγάρας με εξαιρετική ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλό του, έβγαλε δεξιά στον Μουργκ, ο Αυστριακός του επέστρεψε την μπάλα και ο Τσιγγάρας με ωραίο συρτό πλασέ με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Λίγο μετά, στο 29’ ο Νινούα εκτέλεσε με το αριστερό το κόρνερ, ο Κρμέντσικ έπιασε την κεφαλιά εύκολα στην άμυνα της ΑΕΛ και σημείωσε το 0-2.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 39’. Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γιακιμόφσκι, ο Περέιρα στην προσπάθειά του να απομακρύνει στο πρώτο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη.

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων προέβησαν σε αλλαγές στο β’ μέρος με τον Λάμπρου να έχει δοκάρι στο 55’, ενώ στο 64’ μπήκε και ο Καγκάβα. Ο Ιάπωνας είχε μια τελική προς την εστία στις καθυστερήσεις, όμως έδειξε πως χρειάζεται χρόνο. Στο 88′ δεν μέτρησε λανθασμένα, ως οφσάιντ, το γκολ του νεαρού Βρακά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ