Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμφίβολα βρίσκεται σε κρίση, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να σκέφτεται να κάνει τεράστιες αλλαγές. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ περνάει κρίση. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας. Επιπλέον, και στις τάξεις των φιλάθλων, υπάρχει πολλή «μουρμούρα» και παράπονα. Βλέπουν μάλιστα, τον […]

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμφίβολα βρίσκεται σε κρίση, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να σκέφτεται να κάνει τεράστιες αλλαγές.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ περνάει κρίση. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας. Επιπλέον, και στις τάξεις των φιλάθλων, υπάρχει πολλή «μουρμούρα» και παράπονα.

Βλέπουν μάλιστα, τον Ιβάν Σαββίδη να είναι απών, να μην ασχολείται με την ομάδα. Όμως, αυτό θα αλλάξει εντελώς. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας.

Μετά το νταμπλ του 2019, η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική. Μάλιστα, και στο αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά στις αρχές του έτους ήταν στο -1 από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, υπήρχε μια καθίζηση και η διαφορά… αυξήθηκε υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

ΠΑΟΚ: Δρομολογούνται εξελίξεις και νέο μοντέλο διοίκησης!

Οι εξελίξεις επιβάλλεται να έρθουν, όπως επίσης και να γίνουν επιτακτικές αλλαγές. Ο Όλαφ Ρέμπε αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ένα πρώτο ερώτημα είναι, το αν ο ΠΑΟΚ θα τον αντικαταστήσει με άλλο πρόσωπο, ή θα αλλάξει μοντέλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να μην πάρει νέο τεχνικό διευθυντή, αλλά να αναβαθμιστεί το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» θα συνεργάζεται αρμονικά με το τμήμα αυτό, ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Μάλιστα, ο γιος του, Γιώργος Σαββίδης αναμένεται να έχει γενική εποπτεία.

Βέβαια, δεν αποκλείει κανείς το να προσληφθεί ένας τεχνικός διευθυντής, όμως εκείνος θα έχει διεκπεραιωτικές αρμοδιότητες.

Εκείνος θα υλοποιεί τις αποφάσεις των Γιώργου Σαββίδη, προπονητή και τμήμα σκάουτινγκ. Φυσικά, θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τη Μαρία Γκοντσάρεβα.

Οι επόμενες εβδομάδες θα περιέχουν εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, μιας και κατά τη φετινή χρονιά δεν έγιναν αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Βέβαια, δεν κοιτάνε το «δέντρο», αλλά το «δάσος», καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ακόμη υποχρεώσεις, για την όσο γίνεται καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Όπως και ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ