Ο ΠΑΟΚ ήταν ασόβαρος και χωρίς ουσία κόντρα στην Ριέκα. Για 93 λεπτά βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Όμως κατάφερε στο τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στην Κροατία. Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος, αλλά έδωσαν την ευκαιρία στη Ριέκα να ανέβει στη συνέχεια και να […]

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασόβαρος και χωρίς ουσία κόντρα στην Ριέκα. Για 93 λεπτά βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Όμως κατάφερε στο τέλος του αγώνα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στην Κροατία.

Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος, αλλά έδωσαν την ευκαιρία στη Ριέκα να ανέβει στη συνέχεια και να ανοίξει. Kαι το σκορ κι έψαξαν την ισοφάριση πριν το ημίχρονο. Ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ανάλογη εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος, με τους “ασπρόμαυρους” να μπαίνουν αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την κατάσταση. Kαι να φτάσουν στην ολική ανατροπή κι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σφιντέρσκι, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ, ενώ στο 58΄ο Καντουρί άγγιξε το γκολ. Βλέποντας σε πολλές στιγμές και την τύχη να του γυρίζει την πλάτη, ο ΠΑΟΚ επέμεινε για να έρθει ο Εσκοβάλ στο τελευταίο λεπτό και να κάνει το 1-1 με αυτογκόλ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες σε μία εβδομάδα στην Κροατία, με την πρόκριση να κρίνεται στην έδρα της Ριέκα.

Το 1-0 των φιλοξενούμενων:

Η ισοφάριση στο φινάλε:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ