15Άυγουστο στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Καθώς τα περιθώρια είναι αρκετά στενά. Και το παιχνίδι κόντρα στην Ριέκα πλησιάζει. Η δεύτερη κατά σειρά μετά την πρόκριση εις βάρος της Μποέμιαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας (21:00). Φυσικά, όσο πλησιάζει η αναμέτρηση με τους […]

15Άυγουστο στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Καθώς τα περιθώρια είναι αρκετά στενά. Και το παιχνίδι κόντρα στην Ριέκα πλησιάζει. Η δεύτερη κατά σειρά μετά την πρόκριση εις βάρος της Μποέμιαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου. Το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας (21:00).

Φυσικά, όσο πλησιάζει η αναμέτρηση με τους Κροάτες τόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα επικεντρώνει την προσοχή των παικτών του στην τακτική που θα ακολουθήσουν. Προκειμένου να βάλουν την Πέμπτη τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, με τον Ρουμάνο προπονητή να υπολογίζει κανονικά πλέον στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και παράλληλα να είναι υποχρεωμένος να πορευτεί το επόμενο διάστημα χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες κινήσεις από πλευράς “ασπρόμαυρων” για ενίσχυση της ομάδας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ