Δυνατό το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ο Λούκας Τέιλορ έβαλε πρώτος το όνομά του στη λίστα των μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι του 2021 και άφησε το στυλό για τον επόμενο. Ο Δικέφαλος προχώρησε κάποιες υποθέσεις αλλά αυτές έχουν κολλήσει. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Στην υπόθεση Νέλσον Ολιβέιρα, […]

Δυνατό το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Ο Λούκας Τέιλορ έβαλε πρώτος το όνομά του στη λίστα των μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι του 2021 και άφησε το στυλό για τον επόμενο.

Ο Δικέφαλος προχώρησε κάποιες υποθέσεις αλλά αυτές έχουν κολλήσει. Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Στην υπόθεση Νέλσον Ολιβέιρα, οι «τελικές» συζητήσεις των δυο πλευρών πάνε να κλείσουν εβδομάδα και ακόμα συμφωνία σε βαθμό που θα έκανε τον Πορτογάλο να μπει σε αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη δεν είχε επιτευχθεί μέχρι το Σάββατο (3/7).

Στην υπόθεση Αλεσάντρο Ντεϊόλα, όλα σταμάτησαν όταν αμφότερες οι πλευρές έβαλαν τελεσίγραφα στα οποία υπήρχαν εντελώς διαφορετικά ποσά. Η απόσταση ήταν τέτοια που έκανε τις συζητήσεις να «παγώσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=FSKGijC7Q_8

Στην υπόθεση Τζο Ρόθγουελ, τα πράγματα είναι πιο απλά και συνάμα πιο δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει «λοκάρει» τον Άγγλο με τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπλάκμπερν και του ποδοσφαιριστή να είναι μεγάλες.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτές οι υποθέσεις που έχουν απασχολήσει, αλλά το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες μέχρι το τέλος. Οι μέρες κυλούν και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το καλύτερο σενάριο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι να έχει τουλάχιστον έναν παίκτη πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, την ερχόμενη Δευτέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ