Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Άντριαν Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Καθώς ο 21χρονος αναχωρεί από την Ελλάδα και επιστρέφει εκ νέου σε πάτρια εδάφη. Ο Δικέφαλος έφτασε σε συμφωνία με τη Ρόζενμποργκ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Περέιρα. Με τους ασπρόμαυρους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης από τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο το ποσό των […]

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Άντριαν Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Καθώς ο 21χρονος αναχωρεί από την Ελλάδα και επιστρέφει εκ νέου σε πάτρια εδάφη.

Ο Δικέφαλος έφτασε σε συμφωνία με τη Ρόζενμποργκ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Περέιρα. Με τους ασπρόμαυρους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης από τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ωστόσο το ποσό των 750 χιλιάδων που δαπάνησε για να τον αποκτήσει δεν κατάφερε καν να το πλησιάσει στην πώληση. Για έναν παίκτη μάλιστα που παρουσιάστηκε ως επένδυση και ταλέντο.

Όλα, ωστόσο, θα επικυρωθούν με την άφιξή του στην ομάδα και εφόσον περάσει τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας αποχαιρέτησε το πρωί της Τρίτης (24/8) τους συμπαίκτες του δεδομένου πως δεν μπόρεσε να «πείσει» τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ