Ολοι στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τους πρώτους επίσημους αγώνες. Που θα είναι είτε με την ιρλανδική Μποέμιανς είτε με την Ντουντελάνζ από το Λουξεμούργο. Περιμένοντας οριστική απάντηση με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και την ομάδα που θα βρει μπροστά του. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Μετά από […]

Ολοι στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τους πρώτους επίσημους αγώνες. Που θα είναι είτε με την ιρλανδική Μποέμιανς είτε με την Ντουντελάνζ από το Λουξεμούργο.

Περιμένοντας οριστική απάντηση με φόντο τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και την ομάδα που θα βρει μπροστά του. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης κι αποφόρτισης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι παίκτες του επέστρεψαν χθες στο γήπεδο. Με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να δίνει το “παρών”, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουρινάμ στο Gold Cup.

Οι “ασπρόμαυροι” θα βρεθούν και σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για μία πρωινή προπόνηση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Όλα αυτά, την ώρα που απόψε θα μάθουν αν θα αντιμετωπίσουν την Μποέμιανς ή την Ντουντελάνζ, με τους Ιρλανδούς να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ