Ο Κλεμάν Λενγκλέ δεν ξέχασε το άτυχο φιλαράκι του Μούσα Ουαγκέ, και το έδειξε με την όμορφη κίνηση του στον χθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουαγκέ, αφού οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρό τραυματισμό. Χάνει τη σεζόν ο Σενεγαλέζος. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ο […]

Ο Κλεμάν Λενγκλέ δεν ξέχασε το άτυχο φιλαράκι του Μούσα Ουαγκέ, και το έδειξε με την όμορφη κίνηση του στον χθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουαγκέ, αφού οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρό τραυματισμό. Χάνει τη σεζόν ο Σενεγαλέζος. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ, αλλά και η Μπαρτσελόνα. 

Μεγάλος άτυχος του επεισοδιακού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ήταν ο Μούσα Ουαγκέ. Ο Σενεγαλέζος μπακ τραυματίστηκε σοβαρά σε μια προσπάθεια να σώσει παραβίαση της ασπρόμαυρης εστίας και χάνει όλη τη σεζόν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τα χειρότερα, καθώς υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού.

Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στην Βαρκελώνη για την αποθεραπεία του ενώ υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για την επιδιόρθωση της ζημιάς που υπέστη στον επιγονατιδικό τένοντα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που χορεύουν, άτομα που στέκονται και άτομα στη σκηνή

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (22/12) τη νίκη στην έδρα της Βαγιαδολίδ με 3-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε τον Πελέ στα τέρματα που έχει σημειώσει ένας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα μιας μόλις ομάδας. Ωστόσο, λίγη από τη δόξα του Αργεντινού «έκλεψε» και ο Κλεμάν Λενγκλέ με μια πολύ όμορφη κίνησή του.

Ο Γάλλος στόπερ που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, αφιέρωσε το γκολ του στον τρομερά άτυχο Μούσα Ουαγκέ, στον οποίο με δηλώσεις ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση για τον σοβαρό τραυματισμό 

«Είμαστε φίλοι και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα» δήλωσε ο Γάλλος στόπερ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι