Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε την πολύ καλή πρόταση της Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη και άμεσες θα είναι οι εξελίξεις για τον αντικατάστασή του στο ρόστερ. Μέχρι να γίνει η νέα προσθήκη ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι αυτός που θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαννούλη στη Νόριτς, […]

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε την πολύ καλή πρόταση της Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη και άμεσες θα είναι οι εξελίξεις για τον αντικατάστασή του στο ρόστερ. Μέχρι να γίνει η νέα προσθήκη ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα είναι αυτός που θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαννούλη στη Νόριτς, με 8,5 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης!

Επί της ουσίας, με νέα παρέμβασή του μέσω instagram, ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωσε, ανακοίνωσε, ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ αποχωρεί και συνεχίζει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα, που αγωνίζεται στην Championship. Κάτι που φαίνεται από την απάντηση του σε φίλο του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους σταθερότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα χωρίς έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του και αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Ο πρώτος στόχος είναι ο 28χρονος Αργεντινός Φράνκο Φεράρι που παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος είναι διστακτικός να τον παραχωρήσει.

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Κώστα Σταφυλίδη που ανήκει ως το 2023 στη Χόφενχαϊμ, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας. Το πρόβλημα εδώ είναι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή δεν είναι καλές. Δύσκολο να δούμε αυτήν την επιλογή.

 Υπάρχει και ένα όνομα-έκπληξη που εξετάζεται. Πρόκειται για Λατινοαμερικανό μπακ που αγωνίζεται στην Ευρώπη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик