Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε, ως ελεύθερη μεταγραφή από την Μπενφίκα. Μια μεταγραφή που έγινε βάση σωστού σχεδιασμού, και βγήκε. Και οι Θεσσαλονικείς τον δένουν για ακόμα περισσότερα χρόνια. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και οι υπογραφές έχουν πλέον μόνο τυπική σημασία. Αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο, μιας και ο Σέρβος πλάγιος επιθετικός δεν […]

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε, ως ελεύθερη μεταγραφή από την Μπενφίκα. Μια μεταγραφή που έγινε βάση σωστού σχεδιασμού, και βγήκε. Και οι Θεσσαλονικείς τον δένουν για ακόμα περισσότερα χρόνια. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και οι υπογραφές έχουν πλέον μόνο τυπική σημασία.

Αυτό ήταν φυσικό επακόλουθο, μιας και ο Σέρβος πλάγιος επιθετικός δεν είχε δώσει και τον καλύτερο του εαυτό στην Πορτογαλία. Επίσης ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις του να εκφράζουν μια μετριότητα. Αντίθετα στη χώρα μας, μέχρι στιγμής ο βιρτουόζος χαφ φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του για τα καλά. Για του λόγου το αληθές και βλέποντας τα στατιστικά του 24χρονου Σέρβου, πλαγίου επιθετικού του “Δικεφάλου του Βορρά” θα παρατηρήσουμε, ότι είναι ένας από τους πιο ενεργητικούς παίκτες της ομάδας
.

Όπως έγινε γνωστό, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προσφέρει αναπροσαρμογή συμβολαίου στον 24χρονο εξτρέμ και να τον κρατήσει στην Τούμπα έως το 2023. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ήταν μέχρι το 2022.

Ο παίκτης δείχνει απολύτως θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο και όλα δείχνουν πως θα πάμε σε deal μεταξύ ποδοσφαιριστή και ΠΑΟΚ για την αναπροσαρμογή των όρων της συμφωνίας τους και της διάρκειας που αυτή θα έχει.

Ο Σέρβος δεξιός εξτρέμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της νέας ομάδας του εις βάρος της παλιάς, αφού το τέρμα που σημείωσε στο 75ο λεπτό αποδείχθηκε καθοριστικό.

Το 2016, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ήταν ήδη διεθνής σε επίπεδο ανδρών και είχε στην τροπαιοθήκη του το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 του 2015. Το συμβόλαιό του με την Παρτίζαν ολοκληρωνόταν και ήταν ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με το παρατσούκλι ‘νέος Μέσι’ και με την ελευθέρας στα χέρια, μπορούσε να ζητήσει ό,τι ήθελε, από όποια ομάδα ήθελε. Και αυτό έκανε, όταν τον προσκάλεσε η Μπενφίκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι