Το όνομα του Μιγκέλ Τραουκό επέστρεψε στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο. Toυλάχιστον όσον αφορά δημοσιεύματα που καταγράφηκαν στη Γαλλία. Ο 28χρονος Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Εντιέν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του. Ο Τραουκό προέρχεται από μια σεζόν με 27 συμμετοχές με τη […]

Το όνομα του Μιγκέλ Τραουκό επέστρεψε στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο. Toυλάχιστον όσον αφορά δημοσιεύματα που καταγράφηκαν στη Γαλλία. Ο 28χρονος Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Εντιέν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του. Ο Τραουκό προέρχεται από μια σεζόν με 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. Kαι γεμάτο καλοκαίρι καθώς αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα με το Περού, γράφοντας 4 συμμετοχές.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει το θέμα του Τζιοβίνκο και κοιτάζει και τις υπόλοιπες υποθέσεις. Πηγαίνοντας άμεσα και στο θέμα του «παρτενέρ» του Αντρέ Βιεϊρινια.

Απολαύστε τον παίκτη εν δράσει:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ