Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να κλείσει άμεσα και την μεταγραφή στην θέση των χαφ, και από την άλλη η μεταγραφή του μπακ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Εκτός από τις προσθήκες «τρέχει» και η εκκαθάριση του ρόστερ. Μετά τον Μπίσεσβαρ σειρά παίρνει ο Σφιρντέσκι. Για την περίπτωση του χαφ ο Δικέφαλος, έχει εντοπίσει και έναν παίκτη που […]

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να κλείσει άμεσα και την μεταγραφή στην θέση των χαφ, και από την άλλη η μεταγραφή του μπακ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Εκτός από τις προσθήκες «τρέχει» και η εκκαθάριση του ρόστερ. Μετά τον Μπίσεσβαρ σειρά παίρνει ο Σφιρντέσκι.

Για την περίπτωση του χαφ ο Δικέφαλος, έχει εντοπίσει και έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση “6”, ως δηλαδή καθαρό αμυντικό χαφ και προσπαθεί να τα βρει με την ομάδα του, ώστε να τον φέρει στην Τούμπα. Αγωνίζεται σε κεντρικό πρωτάθλημα της Ευρώπης με πολύ καλή τεχνική , αλλά με εκπληκτική ταχύτητα. Ένας παίχτης που θα δώσει το κάτι παραπάνω και αναμένεται πολύ σύντομα να έχει κλείσει. Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες, πρόκειται για διαπραγμάτευση η οποία γίνεται για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη!

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον Πασχαλάκη και το ψυγείο θα του κάνει παρέα. Ο Ουρουγουανός που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον πορτιέρο προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις έχοντας την απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται την ίδια οδό να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ