Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε προφορική συμφωνία. Πλέον αναμένεται ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά την συμφωνία. Όπως είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο sports365.gr , o παίκτης βρισκόταν στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο […]

Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε προφορική συμφωνία. Πλέον αναμένεται ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά την συμφωνία.

Όπως είχατε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο sports365.gr , o παίκτης βρισκόταν στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του με τις δύο πλευρές.Ολο αυτό το διάστημα να είναι σε επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αυτή φαίνεται πως βρέθηκε. Πλέον ο 30χρονος πρώην άσος της ΑΕΚ αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Ωστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την περσινή σεζόν ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές πετυχαίνοντας 10 γκολ και και μία ασίστ, ενώ συνολικά στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση μέτρησε 70 συμμετοχές που συνδυάστηκαν με 26 τέρματα και 10 ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ