Το όνομα του Μιγκέλ Τραουκό επέστρεψε στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο. Toυλάχιστον όσον αφορά δημοσιεύματα που καταγράφηκαν στη Γαλλία. Ο 28χρονος Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Εντιέν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του. Ο Τρακουό προέρχεται από μια σεζόν με 27 συμμετοχές με τη […]

Το όνομα του Μιγκέλ Τραουκό επέστρεψε στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο. Toυλάχιστον όσον αφορά δημοσιεύματα που καταγράφηκαν στη Γαλλία. Ο 28χρονος Περουβιανός αριστερός μπακ της Σεντ Εντιέν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» για την περίπτωσή του. Ο Τρακουό προέρχεται από μια σεζόν με 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. Kαι γεμάτο καλοκαίρι καθώς αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα με το Περού, γράφοντας 4 συμμετοχές.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο ΠΑΟΚ δείχνει να μη βιάζεται στο θέμα του ακραίου μπακ, θέλοντας πρώτα να τελειώσει την υπόθεση Τζιοβίνκο και ακολούθως να προχωρήσει στο θέμα του «παρτενέρ» του Αντρέ Βιεϊρινια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ