Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς μεταγραφών και προετοιμασίας.  Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε μερικά χρήσιμα στοιχεία στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Βόλο. Με κάποιες σημαντικές επιστροφές για λογαριασμό του “δικεφάλου”. Εκείνος που προκάλεσε θετικές αντιδράσεις ήταν ο Εσίτι! Ο παίκτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ προπονείται καλά. Ενώ φάνηκε πως πίεσε τον εαυτό του και το ευχαριστήθηκε […]

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς μεταγραφών και προετοιμασίας.  Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε μερικά χρήσιμα στοιχεία στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Βόλο. Με κάποιες σημαντικές επιστροφές για λογαριασμό του “δικεφάλου”.

Εκείνος που προκάλεσε θετικές αντιδράσεις ήταν ο Εσίτι! Ο παίκτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ προπονείται καλά. Ενώ φάνηκε πως πίεσε τον εαυτό του και το ευχαριστήθηκε στο παιχνίδι. Για τον Λουτσέσκου ο παίκτης μπορεί να γίνει χρήσιμος για την ομάδα. Προσπαθεί πολύ, αλλάζει πράγματα και απολαμβάνει το παιχνίδι. Μπορεί να αποδειχθεί καλή λύση για μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αντίστοιχα, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως πιστεύει πολύ τον Σίντζι Καγκάβα. Ο παίκτης δεν έδειξε το παραμικρό στην περσινή χρονιά του στον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο αυτό, αλλά και σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν καν στην αποστολή. Ο τεχνικός του “δικεφάλου” έχει μιλήσει με τον παίκτη και του έχει αναλύσει τα πράγματα που περιμένει από εκείνον.

Μιλάμε δηλαδή για δύο εσωτερικές μεταγραφές. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα και τους Ολιβέιρα και Τζίμα. Ενώ έρχονται…και άλλοι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ