Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1, κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Κρμέντσικ και Ζίβκοβιτς. Η πρόκριση βάφτηκε σε χρώμα «ασπρόμαυρο», απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρει στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας το τρόπαιο στις 22/5. Οι κιτρινόμαυροι […]

Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1, κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Κρμέντσικ και Ζίβκοβιτς.

Η πρόκριση βάφτηκε σε χρώμα «ασπρόμαυρο», απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρει στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας το τρόπαιο στις 22/5.

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο ματς, βάζοντας φωτιά προς στιγμής στον ημιτελικό. Ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τάνκοβιτς, έκανε το 0-1 στο 69’ του ματς.

 

Ο ΠΑΟΚ όμως προσπάθησε να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Κάτι που αρχικά πέτυχε στο 84’ της αναμέτρησης. Σε μια επίθεση από τα δεξιά, ο Μπάμπα μετά από κόντρα έλαβε την μπάλα. Ο ίδιος την κατέβασε όμορφα, έβγαλε μια έξυπνη μπαλιά στον Κρμέντσικ, με τον έμπειρο επιθετικό να κάνει το 1-1 με σουτ από πλάγια θέση.

Δείτε το γκολ:

 

Αυτό που ήθελαν οι γηπεδούχοι είχε επιτευχθεί, ένα σκορ πρόκρισης δηλαδή. Παρόλα αυτά, πριν το τέλος της συνάντησης, κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη. Το 2-1 έγινε στο 90’+6’.

Ο Μιτάι έκανε το λάθος στην παράλληλη μπαλιά με τον Ζίβκοβιτς, με τον τελευταίο να βλέπει τον Τσιντώτα εκτός εστία και να τον πλασάρει με ένα ψηλοκρεμαστό.

Δείτε το όμορφο τέρμα του:

 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μπάμπα, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Ουάρντα, Σβιντέρσκι.

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Βασιλαντωνόπουλος, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες (61′ Μιτάι), Κρίστιστις (61′ Αλμπάνης), Γαλανόπουλος, Σιμάνκσι (61′ Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ