Eίναι μια ομάδα, που πάντα το είχα στο μυαλό μου, ότι θα ήθελα να προπονήσω και ήρθα την καταλληλότερη στιγμή.

Είχαμε την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στον Πανσερραϊκό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, παρουσιάστηκε μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη με βασικό στόχο να είναι πρωταγωνίστρια η νέα ομάδα.

Αρχικά μίλησε ο Ελευθερόπουλος:

Eίναι μια ομάδα, που πάντα το είχα στο μυαλό μου, ότι θα ήθελα να προπονήσω και ήρθα την καταλληλότερη στιγμή. Ήθελα να δουλέψω εδώ γιατί είναι μια ομάδα, που έχει ιστορία και φανέλα και μια πόλη, που είναι δίπλα στην ομάδα, οι Σέρρες είναι «ποδοσφαιρούπολη» και νομίζω ότι δίνει όλα τα εχέγγυα σε έναν προπονητή, για να έχει φιλοδοξίες.

Το κατάλληλο timing που ανέφερα, έχει να κάνει το ότι υπάρχει μια πολύ σταθερή διοίκηση, σοβαρή που είναι η εξαίρεση στην κατηγορία και με κέρδισε. Η διοίκηση αυτή έχει φτιάξει τις συνθήκες για ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο, οπότε ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, που βρίσκομαι εδώ. Αυτά σχετικά με το σκέλος της επιλογής μου για τον Πανσερραϊκό και το πόσο χαρούμενο με κάνει αυτό».

«μια ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό, το να τερματίζει στην μέση της βαθμολογίας, δεν είναι επιτυχία, πολλώ δε μάλλον, αυτό που έγινε την περσινή σεζόν, που και μεγάλους παίκτες είχε, αφού για το ρόστερ εκείνο, επ’ ουδενί, δεν άξιζε στην διοίκηση να καρδιοχτυπά. Οπότε το μέλημα μας, κι αυτό πρέπει να το καταλάβουνε όλοι, γιατί εγώ το έχω καταλάβει από την πρώτη στιγμή, ότι πρέπει να φανούμε αντάξιοι του μεγέθους της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανσερραϊκός θα πρέπει κάθε χρόνο να τερματίζει ψηλά».

«για πρωτάθλημα, σαφέστατα δεν μπορείς να μιλήσεις μέσα Ιουλίου, γιατί είναι ένας μαραθώνιος, πάρα πολύ δύσκολος, δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσει, συνήθως δεν ξεκινάει ποτέ στην ώρα του και ποσά παιχνίδια θα έχεις μεσοβδόμαδα, υπάρχουν ακόμη κάποιες ομάδες που θα έχουν υψηλούς στόχους, αλλά αυτό που σίγουρα πρέπει να φροντίσουμε όλοι είναι να είμαστε αντάξιοι του μεγέθους του Πανσερραϊκού, άρα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик