Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τα πρώτα ονόματα ήδη να παίζουν δυνατά. Τρέχουν τα μεταγραφικά! Στην ομάδα του ΠΑΟ υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ένα εξ αυτών αφορά τον Περέα. Ο ίδιος είχε μια αρκετά καλή και γεμάτη σεζόν στον Βόλο, βρίσκοντας και τον χρόνο συμμετοχής που […]

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, με τα πρώτα ονόματα ήδη να παίζουν δυνατά. Τρέχουν τα μεταγραφικά!

Στην ομάδα του ΠΑΟ υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ένα εξ αυτών αφορά τον Περέα. Ο ίδιος είχε μια αρκετά καλή και γεμάτη σεζόν στον Βόλο, βρίσκοντας και τον χρόνο συμμετοχής που δύσκολα θα είχε στους «πράσινους».

Μετά τα play out θα επιστρέψει στο Κορωπί, όμως όλα είναι ανοικτά. Το συμβόλαιό του είχε επεκταθεί ως το 2022. Άρα, είτε θα παραμείνει με νέα επέκταση, είτε θα πωληθεί.

Στον Βόλο θα τον ήθελαν αρκετά, η σεζόν που κάνει είναι αρκετά καλή. Ενώ η περίπτωσή του συνδέεται με εκείνη του Σωτήρη Νίνη. Ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΟ και εκείνος θα ήθελε με… τα χίλια, να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ