Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού.   Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ξεχωρίσει τον Κολομβιανό από την αγορά της Γαλλίας και σύμφωνα με συμπατριώτη του δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του εν όψει του καλοκαιριού, αλλά προσπαθεί να τον […]

Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. 

 Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ξεχωρίσει τον Κολομβιανό από την αγορά της Γαλλίας και σύμφωνα με συμπατριώτη του δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του εν όψει του καλοκαιριού, αλλά προσπαθεί να τον πάρει από τώρα.

Το κόλπο γκρόσο με το διακαή πόθο των Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι, Στίβεν Μεντόζα, για τη θέση του εξτρέμ πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός στο 90′! 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Αμιάν για την απόκτηση του Κολομβιανού άσου και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες με την πλευρά του ποδοσφαιριστή εντός του χρονικού ορίου των μεταγραφών..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα