Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στα τεστ που έγιναν το πρωί εντοπίστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα, και είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί ο αριθμός μετά και τις νέες εξετάσεις. Πολύ δύσκολο να γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών από κορονοϊό και παραμένει «εγκλωβισμένος» […]

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στα τεστ που έγιναν το πρωί εντοπίστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα, και είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί ο αριθμός μετά και τις νέες εξετάσεις. Πολύ δύσκολο να γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών από κορονοϊό και παραμένει «εγκλωβισμένος» εδώ και λίγες ημέρες στη Βραζιλία, η νέα εξέταση για COVID 19 που έγινε το Σάββατο (2/1) στον Παναθηναϊκό έβγαλε τέσσερα νέα κρούσματα!

Αυτή τη στιγμή, ο κυριακάτικος (3/1, 15:00) αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 14η αγωνιστική της Superleague είναι στον «αέρα».

Μολονότι ο αριθμός των κρουσμάτων στο εσωτερικό των «πράσινων» είναι στο όριο (από πέντε κρούσματα και πάνω μετά από έλεγχο, αναβάλλεται παιχνίδι της Superleague, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου), οι «πράσινοι» θα κάνουν ακόμη μία σειρά από τεστ το πρωί της Κυριακής (03/01), για να φανεί αν θα προκύψουν κι άλλα κρούσματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν