Λένε ότι ο προπονητής είναι πάνω από όλα παιδαγωγός και πνευματικός πατέρας των ποδοσφαιριστών. Κάτι σαν τον Κουζνιέτσοφ ας πούμε; Και καλά με τον Μακέντα ήταν η πρώτη φορά, και το προσπεράσαμε, αλλά και δεύτερη φορά;  Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του […]

Λένε ότι ο προπονητής είναι πάνω από όλα παιδαγωγός και πνευματικός πατέρας των ποδοσφαιριστών. Κάτι σαν τον Κουζνιέτσοφ ας πούμε; Και καλά με τον Μακέντα ήταν η πρώτη φορά, και το προσπεράσαμε, αλλά και δεύτερη φορά; 

Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Αλλά τα αποδυτήρια που έχει κατηγορηθεί ο Ρουμάνος ότι δεν είναι σε ήρεμη κατάσταση, είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξει. Γιατί να πλακώνονται ποδοσφαιριστές μεταξύ τους είναι κατι που δεν πρέπει μεν να γίνεται, αλλά έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Αλλά να πιάνονται στα χέρια ο βοηθός προπονητή με ποδοσφαιριστή μας ξεπερνάει.

Ενα σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στο Κορωπί ανάμεσα στον Κρίστο Σέχου και τον Ουγγροουκρανό άμεσο συνεργάτη του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. 

Και δεν είναι η πρώτη φορά αφού στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Μακέντα και του βοηθού του Μπόλονι Σεργκέι Κουζνέτσοφ.

Οι δύο άνδρες αρπάχτηκαν άσχημα, με τον Κουζνιέτσοφ να σπρώχνει τον Σέχου και τον νεαρό επιθετικό να κατεβάζει όλο το πλούσιο λεξιλόγιο του και τελικά να ξεσπάει στα αποδυτήρια λίγη ώρα αργότερα. 

Η αφορμή του επεισοδίου προέκυψε από την κακή εκτέλεση μίας άσκησης που αφορούσε τους επιθετικούς από τον Σέχου, που προκάλεσε την κατσάδα του Κουζνιέτσοφ. Η αντίδραση του Σέχου εκλήφθηκε ως ειρωνική με τη φράση «ναι, ναι καλά εντάξει» να εκνευρίζει τον συνεργάτη του Μπόλονι που έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή και του είπε να πάει άμεσα στα αποδυτήρια. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик