Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι μεταξύ των παικτών, τους οποίους δεν υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αναζητούν λύση για να αποχωρήσει απ’ το ρόστερ της ομάδας. Σε συμφωνία με την τούρκικη Γκιρεσουνσπόρ έχει έρθει ο Γιουνούς Σανκαρέ, σύμφωνα με tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Ερτάν Σουζγκούν. Ο οποίος […]

Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι μεταξύ των παικτών, τους οποίους δεν υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να αναζητούν λύση για να αποχωρήσει απ’ το ρόστερ της ομάδας.

Σε συμφωνία με την τούρκικη Γκιρεσουνσπόρ έχει έρθει ο Γιουνούς Σανκαρέ, σύμφωνα με tweet του Τούρκου δημοσιογράφου Ερτάν Σουζγκούν. Ο οποίος αναφέρει πως η -νεοφώτιστη στην τουρκική Superlig- Γκιρεσουνσπόρ έχει έρθει  σε επαφή με τον παίκτη και συμφώνησε μαζί του.

Εξέλιξη που θα «ελαφρύνει» το μπάτζετ του «τριφυλλιού» κατά 350.000 ευρώ. Με βάση τις απολαβές που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του Σανκαρέ με τους «πράσινους» για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.


Στην περίπτωση του Αϊτόρ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όχι όμως και τόσο.

Ο Ισπανός εξτρέμ ανήκει στον Παναθηναϊκό και έχει κάνει κανονικά προετοιμασία. Σκοράροντας μάλιστα και στο τελευταίο φιλικό της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους. Κόντρα στην Φένλο.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει -τουλάχιστον- μια ποιοτική προσθήκη στα «φτερά». Και σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρηση του Αϊτόρ.

Μέσα του εξωτερικού λοιπόν αναφέρουν πως η Ουτρέχτη έχει ψηλά στην λίστα της τον «πράσινο» παίκτη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κερκ που αποχώρησε από τον ολλανδικό σύλλογο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η μεταγραφή του θα κοστίσει περίπου 500.000 ευρώ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ουτρέχτη εχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία όπως και στην περίπτωση του Σανκαρέ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ