Ο χαμένος του αγώνα της Λεωφόρου δεν είναι ο μετριότατος Παναθηναϊκός, αλλά ο κατά πολύ ανώτερος αγωνιστικά Αστέρας Τρίπολης, που αν ήταν πιο εύστοχος θα είχε πάρει το τρίποντο. Για τον Παναθηναϊκό των πολλων απουσιών λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, και ξεκίνησε με απώλειες το 2021, […]

Ο χαμένος του αγώνα της Λεωφόρου δεν είναι ο μετριότατος Παναθηναϊκός, αλλά ο κατά πολύ ανώτερος αγωνιστικά Αστέρας Τρίπολης, που αν ήταν πιο εύστοχος θα είχε πάρει το τρίποντο.

Για τον Παναθηναϊκό των πολλων απουσιών λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, και ξεκίνησε με απώλειες το 2021, και η υπόθεση τετράδα απομακρύνεται.

Με τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια πως να πάει η ομάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια και να καταφέρει να φύγει με το… τρίποντο από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Eίχε την υπεροχή και είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι χαφ των γηπεδούχων δεν πίεζαν, ούτε κρατούσαν τη μπάλα στην κατοχή τους.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-0: "Χ"αμένοι και οι δυο | SPORTS | thepressroom.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φέτος και πρέπει να αισθάνεται τυχερός που δεν έχασε από τον καλύτερο Αστέρα, που απώλεσε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, όμως είδε τον Διούδη να πραγματοποιεί ορισμένες φοβερές επεμβάσεις.

Μετά τον Ζαγαρίτη τέλος και ο Μπουζούκης!

Στο 34′ ακυρώθηκε και γκολ για τον Αστέρα, ύστερα από υπόδειξη του VAR, καθώς στο απευθείας φάουλ του Κρέσπι, ο Μπαράλες έκανε κίνηση προς τη μπάλα με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Διούδη.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος (76′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (82′ Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα