Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ ήταν οριστικά κομμένος από τον Μπόλονι και τελικά ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού θα αναζητήσει την τύχη του αλλού. Ο δανεισμός είναι η λύση που εγκρίνεται και από τις δύο πλευρές. Ο νεαρός Έλληνας μέσος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα τη φετινή σεζόν και τα […]

Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ ήταν οριστικά κομμένος από τον Μπόλονι και τελικά ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού θα αναζητήσει την τύχη του αλλού. Ο δανεισμός είναι η λύση που εγκρίνεται και από τις δύο πλευρές.

Ο νεαρός Έλληνας μέσος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα τη φετινή σεζόν και τα σενάρια που τον ήθελαν εκτός ομάδας επιβεβαιώνονται. Με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 η μόνη διέξοδος τούτη την περίοδο είναι ο δανεισμός του σε κλαμπ ξένου πρωταθλήματος.

Η ισχύουσα κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν του άφηνε περιθώρια ευελιξίας. Ήταν οριοθετημένες οι επιλογές του. Είτε θα συνέχιζε να προπονείται για να πείσει, με λιγοστές πιθανότητες, τον Λάζλο Μπόλονι πως αξίζει περισσότερα από τα 21 λεπτά που του έχει δώσει έως σήμερα ο Ρουμάνος προπονητής είτε να βρει, μέσω του δικτυωμένου ατζέντη του και του γραφείο που τον εκπροσωπεί, την κατάλληλη εκείνη ομάδα που για τουλάχιστον ένα 6μηνο θα του του επιτρέψει να πάρει την (ποδοσφαιρική) ζωή του πίσω. 

Επαφίεται στους ανθρώπους που συμβουλεύουν τον Μπουζούκη να του βρουν κάτι που να του ταιριάζει και να του προσφέρει ασφάλεια. και να μπορέσει να κάνει το ένα βήμα παραπάνω. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έχει την ευθύνη να μην χάσει, άνευ αντιτίμου (αγωνιστικού εφόσον γυρίσει ή οικονομικού), ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι