Αυτό που κρατάει είναι η νίκη ο Παναθηναϊκός, γιατί ούτε ματιά έβγαλε με την απόδοση του, αλλά τα χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις μέχρι το 2-0 στο φινάλε του αγώνα. Τέλος καλό αλλά όχι όλα καλά. Ο Παναθηναϊκός έχοντας πάρα πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, φιλοξένησε τη Λάρισα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Λάζλο Μπόλονι να […]

Αυτό που κρατάει είναι η νίκη ο Παναθηναϊκός, γιατί ούτε ματιά έβγαλε με την απόδοση του, αλλά τα χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις μέχρι το 2-0 στο φινάλε του αγώνα. Τέλος καλό αλλά όχι όλα καλά.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πάρα πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, φιλοξένησε τη Λάρισα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Λάζλο Μπόλονι να μην έχει στη δάθεση του, τους: Μακέντα, Ζαγαρίτη, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Τζαβίδα, Μαυρομμάτη, Σαβιέρ και Αγιούμπ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0: Δύσκολο τρίποντο για το τριφύλλι που ανεβαίνει - Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα της Κύπρου

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με μια επετειακή φανέλα, αφιερωμένη στο έπος του Γουέμπλεϊ το 1971 καθώς όλο το 2021 έχει χαρακτηριστεί από τον Παναθηναϊκό ως «έτος Γουέμπλεϊ».

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά επικράτησε 2-0 στη Λεωφόρο, ξεπερνώντας τα προβλήματά του, καθώς αγωνίστηκε δίχως έξι σημαντικότατα «εργαλεία» του.

Οι «πράσινοι» έκαναν τη μισή δουλειά στο πρώτο μέρος, στο οποίο ήταν ανώτεροι (δίχως να εντυπωσιάσουν), ενώ στο δεύτερο υπερείχε η ΑΕΛ που, ωστόσο, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις λίγες μεν, αλλά καλές στιγμές που είχε.

Αφού με τα γκολ των Καρλίτος (36’) και Εμμανουηλίδη «έσβησε» τις απουσίες του και κρατάει το αποτέλεσμα, βλέποντας μισογεμάτο το ποτήρι ενόψει της συνέχειας.

Η ΑΕΛ, στο 32΄ είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το Κολομπίνο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος έγραψε το 1-0 από κοντά. Ο επιθετικός του τριφυλλιού ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πέμπτο γκολ του τη φετινή σεζόν και ο Ισπανός είναι πλέον πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Super League.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κολομπίνο έκανε το σουτ, αλλά ο Διούδης ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.  Στο τέταρτο λεπτό τω καθυστερήσεων ο Εμμανουηλίδης βγήκε τετ α τετ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0. 

Εκτός του Ισπανού και του 20χρονου άσου, βοήθησε και το «μηδέν» πίσω για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ώστε το «τριφύλλι» να φτάσει στον στόχο του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι