Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε  χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του Παναιτωλικού έβγαλε πολλες αδυναμίες. Αν προκαλεί προβληματισμό ότι δεν βρήκε νίκη, μεγαλύτερη αγωνία στον κόσμο βγάζει η εικόνα της ομάδας. Όλες οι γραμμές χρειάζονται […]

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε  χωρίς νίκη τα φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό σε επτά αγώνες, τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η σημερινή σε αγώνα πρόβα τζενεράλε με την πολύ πιο αδύναμη ομάδα του Παναιτωλικού έβγαλε πολλες αδυναμίες.

Αν προκαλεί προβληματισμό ότι δεν βρήκε νίκη, μεγαλύτερη αγωνία στον κόσμο βγάζει η εικόνα της ομάδας. Όλες οι γραμμές χρειάζονται ενίσχυση, αλλά…

Οι αδυναμίες είναι εμφανής και  φωνάζουν μεταγραφική ενίσχυση.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να υπηρετήσει το αγωνιστικό στυλ που επιχειρεί να εμφυσήσει ο Σέρβος προπονητής.

Ήττα από τον Παναιτωλικό 1-2

Οι «πράσινοι» αυτήν την φορά έχασαν με ανατροπή και μάλιστα στο σπίτι τους. Ο Χατζηγιοβάννης έβαλε μπροστά τους πράσινους. Ο Λούι μάρκαρε αντικανονικά τον Μαουρίσιο στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο διεθνής εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-0.

Αλλά η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα. Στο 43’ ο Ντίας με κόρνερ και ο Φλόρες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83’. Είχαμε τον Μπαρμπόσα να εκτελεί φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι σε χέρι ποδοσφαιριστή στο τείχος του Παναθηναϊκού. Εκτελεστής ο Μπαρμπόσα που ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Φωνάζει για βοήθεια η ομάδα – Ακούει κανείς;

Ειδικά αυτήν την φορά δεν μπορεί να επικαλεστεί κανείς την δύναμη του αντιπάλου. Μιλάμε ότι κανονικά θα είχαμε πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι εντελώς ανέτοιμη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, οφείλει να βουλώσει τις τρύπες εκ των έσω για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.  Ο αριστερός εξτρέμ, και ο μέσος που θα έρθουν μες την εβδομάδα δεν θα προλάβουν να αγωνιστούν.

Μια αν ετοιμότητα που δεν υπάρχει δικαιολογία, αφού η ομάδα δεν είχε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και η προετοιμασία δεν είχε χρονικούς περιορισμούς.

Μια ακόμα χρονιά από τις πολλες τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει να χαθεί πριν ξεκινήσει. Όταν οι υπόλοιποι ανταγωνιστές ενισχύονται σοβαρά, στον διοίκηση σφυρίζουν αδιάφορα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ