Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έγραψε ότι ο «Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έγραψε ότι ο «Παναθηναϊκός» ενδιαφέρθηκε για τον 23χρονο εξτρέμ της Βιγιαρέαλ, Χάβι Οντιβέρος. Ο Οντιβέρος ανήκει στο «κίτρινο υποβρύχιο». Αλλά δεν θα παίξει φέτος λόγω πληρότητας στα άκρα της επίθεσης. Και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με δανεισμό. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ρώτησε για την περίπτωση […]

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έγραψε ότι ο «Η ισπανική εφημερίδα «Marca» έγραψε ότι ο «Παναθηναϊκός» ενδιαφέρθηκε για τον 23χρονο εξτρέμ της Βιγιαρέαλ, Χάβι Οντιβέρος.

Ο Οντιβέρος ανήκει στο «κίτρινο υποβρύχιο». Αλλά δεν θα παίξει φέτος λόγω πληρότητας στα άκρα της επίθεσης. Και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με δανεισμό.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ρώτησε για την περίπτωση του. Αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, κυρίως από την πλευρά του παίκτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Οντιβέρος αναμένεται να παραχωρηθεί στην Οσασούνα για την τρέχουσα σεζόν, ενώ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μάλαγα.

Πάντως, ο Οντιβέρος δεν έχει το προφίλ να αποτελέσει τον ενδεκαδάτο εξτρέμ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, όπως είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε τον Οντιβέρος εν δράσει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ