Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Από τον Ούφε Μπεκ στον Γιοάν Μολό και από τον Γιάννη Μπουζούκη στον Βασίλη Ζαγαρίτη, υπάρχουν παίκτες που ο Παναθηναϊκός θέλει να διώξει κι άλλοι που ίσως του φύγουν. Αλλά θέλει άμεσα ένα ποδοσφαιριστή, […]

Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Από τον Ούφε Μπεκ στον Γιοάν Μολό και από τον Γιάννη Μπουζούκη στον Βασίλη Ζαγαρίτη, υπάρχουν παίκτες που ο Παναθηναϊκός θέλει να διώξει κι άλλοι που ίσως του φύγουν. Αλλά θέλει άμεσα ένα ποδοσφαιριστή, που τον γλυκοκοίταζε από το καλοκαίρι. Μιλάμε για τον Κολομβιάνο Στίβεν Μεντόζα από την Γαλλική αγορά, και πιο συγκεκριμένα από την Αμιάν.

 Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ξεχωρίσει τον Κολομβιανό από την αγορά της Γαλλίας και σύμφωνα με συμπατριώτη του δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του εν όψει του καλοκαιριού, αλλά προσπαθεί να τον πάρει από τώρα.

Το δημοσείυμα αναφέρει πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ίδιος ο παίκτης πιέζουν τον γαλλικό σύλλογο προκειμένου να του επιτρέψει να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πίπε Σιέρα: «Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κολομβιανό Στίβεν Μεντόζα (28) για να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι, όταν θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Αμιάν.

Ο μέσος θέλει να φύγει το γρηγορότερο δυνατόν και πιέζει για να γίνει η μεταγραφή του αυτό το μήνα, ενώ εκτός από τον Παναθηναϊκό έχει κι άλλες προσφορές».

How Stiven Mendoza is lighting up Ligue 1 after a summer of turmoil | Daily  Mail Online

Και οι αποχωρήσεις σε πρώτο πλάνο

Από την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, αλλά έμεινε τελικά μόνο ως περίπτωση, λόγω του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα του, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και το φινάλε των μεταγραφών, οι ‘πράσινοι’ έχουν να διανύσουν πιο δύσκολο δρόμο, αυτό των αποχωρήσεων. Πιερ Nτρεοσί και Λάζλο Μπόλονι πρέπει να διαχειριστούν συγκεκριμένα θέματα, προτού ανοίξουν το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Να ξεκαθαρίσουν το ρόστερ από περιπτώσεις ‘Μολό’ και ‘Μπεκ’ και όχι να το ενισχύσουν με περιπτώσεις ‘Ζε’.

Άνοιξε την πόρτα για 8 ποδοσφαιριστές του!

Η αρχή έγινε με τον Αντονίτο, ο οποίος δεν… ακούμπησε και όπως ήρθε έφυγε, ενώ υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδεσμεύσει, αλλά είτε δεν μπορεί είτε δεν… ξέρει πώς να το κάνει. Προτού, λοιπόν, φτάσουμε στο σημείο να ασχολούμαστε με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των ‘πράσινων’, ας ρίξουμε μία ματιά στους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν το δρόμο του Ισπανού μπακ.

Έγκλημα στο Κορωπί με Ζαγαρίτη

Ο Μπουζούκης πλέον, δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Δεν υπάρχει χημεία, δεν υπάρχει σύνδεση, αμοιβαιότητα, οπότε ανεξαρτήτως τι και αν λέγεται, μετράει μέρες για να φύγει δανεικός.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση. Και η… τιμωρία του; Όπως φαίνεται θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να απαντήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ