Ο Γιουνούς Σανκαρέ έχει έρθει σε συμφωνία με την τούρκικη Γκιρεσουνσπόρ και αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες από το sports365.gr βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και ολοκληρώνει την διαδικασία της μεταγραφής του. Ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και η λύση του συμβολαίου του με την […]

Ο Γιουνούς Σανκαρέ έχει έρθει σε συμφωνία με την τούρκικη Γκιρεσουνσπόρ και αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες από το sports365.gr βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και ολοκληρώνει την διαδικασία της μεταγραφής του. Ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και η λύση του συμβολαίου του με την ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη, αναλογη κατάσταση και με τον Αϊτόρ. Ο παίκτης είναι ενήμερος πως δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε έναν χρόνο πριν, ενώ το όνομά του φαίνεται πως βρίσκεται στις λίστες αρκετών ομάδων, μεταξύ άλλων από Ισπανία και Ολλανδία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Όπως όλα δείχνουν η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα θα είναι η κρίσιμη για τους “Πρασίνους”. Τόσο σε θέμα αποχωρήσεων. Όσο και σε αφίξεις παικτών για ενίσχυση του ρόστερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ