Πιέζει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μακέντα. Η Ισπανίδα του πήρε τα μυαλά. Ο Παναθηναϊκός είναι μερικές λεπτομέρειες μακριά από το να παραχωρήσει στην Εσπανιόλ τον Φεντερίκο Μακέντα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime εδώ και μέρες «πιέζει» ο Ιταλός στράικερ για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Κύριος λόγος το ότι δεν είναι πλέον στα βασικά […]

Πιέζει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μακέντα. Η Ισπανίδα του πήρε τα μυαλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μερικές λεπτομέρειες μακριά από το να παραχωρήσει στην Εσπανιόλ τον Φεντερίκο Μακέντα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime εδώ και μέρες «πιέζει» ο Ιταλός στράικερ για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Κύριος λόγος το ότι δεν είναι πλέον στα βασικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι. Η Εσπανιόλ κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς και πλέον δεν είναι μακριά η οριστική συμφωνία,. Προφορικά οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει, μένει να προλάβουν τα διαδικαστικά.

Στον Παναθηναϊκό φαγώθηκε ο Κώστας Φραντζέσκος (από προπονητής στην Ακαδημία) και όλο το ιατρικό τημ (από τον αρχίατρο Λεβάκο, τον ιατρό Αλεξανδρόπουλο μέχρι και τον φυσικοθεραπευτή Κασαπάκη). Για τον Φραντζέσκο η απόφαση ήταν από …”ψηλά”

Από τη στιγμή που βγαίνει το τελευταίο διάστημα και η επιλογή του Αργύρη Καμπετσή από τους «πράσινους» μάλλον το πράγμα έγινε πιο εύκολο. Διότι υπήρχαν φωνές στο «τριφύλλι» που ήθελαν να μένε ο Μακέντα στους «πράσινους». Μην ξεχνάμε όμως πως ο έμπειρος Ιταλός ψάχνει εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους μια νέα πρόκληση.

Όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Βαρκελώνη. Αναμένεται να πετάξει για εκεί την Τρίτη και να τελειώσει το deal με την Εσπανιόλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι