Φουλάρει για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για καθυστέρηση. Το ανρητικό αποτέλεσμα με Παναιτωλικό έφερε γκρίνια και δικαιοογημένα. Υπόθεση Βιτάλ! Ο μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ  θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Και θα ντυθεί στα “πράσινα“. Η ομάδα του Σάο Πάουλο αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη. Πράγμα που ήταν και το μόνο […]

Φουλάρει για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για καθυστέρηση. Το ανρητικό αποτέλεσμα με Παναιτωλικό έφερε γκρίνια και δικαιοογημένα.

Υπόθεση Βιτάλ!

Ο μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς, Ματέους Βιτάλ  θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα. Και θα ντυθεί στα “πράσινα“.

Η ομάδα του Σάο Πάουλο αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη. Πράγμα που ήταν και το μόνο εφικτό για την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου. Καθώς οι απαιτήσεις για απόκτηση του παίκτη ήταν κάτι παραπάνω από υπερβολικές.

 Ο Βιτάλ είναι γένημα-θρέμμα της Βάσκο ντα Γκάμα και η Κορίνθιανς τον απέκτησε το 2018 αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει σκοράρει 5 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ σε 29 συνολικά συμμετοχές. Είναι κάτοχος κοινοτικού (πορτογαλικού) διαβατηρίου.

Για τον παίκτη είχατε διαβάσει σε παλαιότερο δημοσιευμα και μέσω του sports365.gr . Πλέον η υπόθεση έχει θεική έκβαση και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες.

Έρχεται και ο Λούντκβιστ

Με τον Σουηδό μέσο υπάρχει απόλυτη συμφωνία και η μεταγραφή του, αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με το μόνο που απομένει να είναι η έγκριση της Γκρόνιγκεν. Ο παίκτης έχει ετοιμάσει βαλίτσες και περιμένει το πράσινο φως. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αναμμένα κάρβουνα. Καθως έχει χαθεί ήδη χρόνος!

ΤΟ επόμενο διάστημα αναμένεται “φωτιά” για το “τριφύλλι”. Καθώς άμεσα αναμένονται και άλλα ονόματα. Η κατάσταση με το αγωνιστικό έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ