Συνεχίζεται το μεταγραφικό παζάρι στο τριφύλλι! Ο Παναθηναϊκός θέλι να κλείσει άμεσα επιθετικό. Ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει επιτακτικά ποοιοτικό παίκτη. Που θα είναι εγγύηση στο σκοράρισμα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε, Ρενάτο Καϊζέρ, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη κίνηση για […]

Συνεχίζεται το μεταγραφικό παζάρι στο τριφύλλι! Ο Παναθηναϊκός θέλι να κλείσει άμεσα επιθετικό. Ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει επιτακτικά ποοιοτικό παίκτη. Που θα είναι εγγύηση στο σκοράρισμα.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Παραναένσε, Ρενάτο Καϊζέρ, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη κίνηση για την απόκτησή του.

Τον Ρενάτο Καϊζέρ φέρουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βραζιλιάνικα δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει σελίδα στο Twitter που ασχολείται με την επικαιρότητα της Ατλέτικο Παραναένσε, το Τριφύλλι έδειξε ενδιαφέρον για τον 25χρονο Βραζιλιάνο φορ. Αλλά τον θέλει όμως ελεύθερο. Ο Καϊζέρ δεσμεύεται μέχρι το τέλος του 2023 με συμβόλαιο με την ομάδα από την Κουριτίμπα.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ