Εκλεισε ο Γενί Ενγκμπακοτό στον Παναθηναϊκό, και απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του! Στο παρελθόν ήταν μεταγραφικός στόχος και του ΠΑΟΚ. Αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού με έναν εξτρέμ είναι ο Πιέρ Ντρεοσί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται […]

Εκλεισε ο Γενί Ενγκμπακοτό στον Παναθηναϊκό, και απομένουν τα τυπικά για την μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του!

Στο παρελθόν ήταν μεταγραφικός στόχος και του ΠΑΟΚ.

Αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού με έναν εξτρέμ είναι ο Πιέρ Ντρεοσί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να συμφώνησε με τον 29χρονο Κογκολέζο Γενί Ενγκμπακοτό, ο οποίος ανήκει στη Γκινγκάμπ. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και διαπραγματεύεται την άμεση λύση του.

Ο Ενγκμπακοτό είναι ενεργός, καθώς έχει γεμάτες συμμετοχές αυτή τη σεζόν και αποτέλεσε απ’ τους σημαντικότερους παίκτες της Γκινγκάμπ. Μάλιστα ήταν βασικός στις 23 Ιανουαρίου στο 1-1 με τη Χάβρη.

Έχει κάνει σημαντική καριέρα στη Μετς (202 ματς, 49 γκολ, 22 ασίστ), ενώ από εκεί πήρε μεταγραφή στην Αγγλία και την ΚΠΡ. Έμεινε για 1,5 χρόνο εκεί, έχοντας 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ. Στην Γκιγκάμπ πήγε τον Ιανουάριο του 2018 και έκανε συνολικά 81 ματς, σκόραρε 16 φορές και είχε 2 ασίστ.

Ο Ενγκμπακοτό, μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ παίζει και ως περιφερειακός φορ αν χρειαστεί.

Ο Γάλλος ( έχει 20 συμμετοχές και 5 γκολ με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ