O Παναθηναϊκός, με πολύ καλή την άμυνα του για ακόμα ένα παιχνίδι που του έδωσε το μηδέν για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά καθόλου αποτελεσματικός στην επίθεση και έσπασε το σερί νικών του και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Λαμία και πέταξε μεγάλη ευκαιρία να μπει πολύ δυνατά για την τετράδα. Παναθηναϊκός – Λαμία Αν […]

O Παναθηναϊκός, με πολύ καλή την άμυνα του για ακόμα ένα παιχνίδι που του έδωσε το μηδέν για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά καθόλου αποτελεσματικός στην επίθεση και έσπασε το σερί νικών του και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Λαμία και πέταξε μεγάλη ευκαιρία να μπει πολύ δυνατά για την τετράδα.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Αν μη τι άλλο, το… χαρτί γύρισε για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος κατόρθωσε να επιβάλλει ποδοσφαιρικές σταθερές στον τρόπο που αγωνίζεται το Τριφύλλι στο γήπεδο. Και τα καταφέρνει μάλιστα ρίχνοντας στη μάχη αρκετούς από τους πιτσιρικάδες της ομάδας. Αλλά σήμερα δεν ήταν το ίδιο καλός οσο τις προηγούμενες φορές και πέταξε δύο πολυτίμους βαθμούς.

H Λαμία αποδείχθηκε ξανά κακός δαίμονας για τον Παναθηναϊκό. Μετά από 5 σερί νίκες, οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και δεν εκμεταλλεύτηκαν την «γκέλα» του Άρη.

Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στη φετινή Superleague ήταν το πρώτο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία στη Λεωφόρο. 

Οι Πράσινοι είχαν την κατοχή στα ύψη, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα φλύαροι, ενώ δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας, που είχε έναν και μόνο στόχο, να περιμένει πίσω τον Παναθηναϊκό. 

Ένα σουτ του Αϊτόρ στο 4′ και μια όμορφη συνεργασία των Βιγιαφάνες-Καμπετσή στο 42′ ήταν οι μοναδικές στιγμές, άξιες αναφοράς από πλευράς γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο.

Με την σέντρα στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν στο 46′ ο Ιωαννίδης έδωσε με το κεφάλι στον Βιγιαφάνες, ο Αργεντινός τη γύρισε ξανά στο πέναλτι, ο Ιωαννίδης έκανε το πλασέ, αλλά τελευταία στιγμή ο Βλάχος έβαλε το πόδι του και έκοψε τη μπάλα. 

Στη φάση του Τριφυλλιού απάντησε στο 51′ η Λαμία με τον Ντέλετιτς, με τον Μπόλονι να ρίχνει στο ματς και τους Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη προκειμένου να βρει τρόπο να πάρει το ματς, που έδειχνε να στραβώνει. 

Στο 65′ ο Καρλίτος πήρε τη μπάλα στα δεξιά της περιοχής, έτρεξε παράλληλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το σουτ με το αριστερό με τον Επασί να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. 

Στο 71′ απείλησε ξανά με ένα σουτ ο Ισπανός επιθετικός, ενώ στο 76′ ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, που ήταν μάλιστα και διπλή, καθώς ο Επασί είπε “όχι” τόσο σε σουτ του Αϊτόρ, όσο και σε σουτ του Μακέντα, που είχε μπει και αυτός στο ματς.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Μπόλονι έριξε στο ματς και τους Εμμανουηλίδη, Αγιούμπ, εντούτοις ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ μένοντας στο μηδέν με την Λαμία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα