Αυτό που κρατάει είναι η νίκη ο Παναθηναϊκός, γιατί ούτε ματιά έβγαλε με την απόδοση του, αλλά τα χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις μέχρι το 2-0 στο φινάλε του αγώνα. Τέλος καλό αλλά όχι όλα καλά. Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-0 του ΟΦΗ στη Λεωφόρο για τη 18η αγωνιστική της Super League και για πρώτη φορά στη σεζόν πανηγύρισαν τέσσερις σερί […]

Αυτό που κρατάει είναι η νίκη ο Παναθηναϊκός, γιατί ούτε ματιά έβγαλε με την απόδοση του, αλλά τα χρειάστηκε σε 2-3 περιπτώσεις μέχρι το 2-0 στο φινάλε του αγώνα. Τέλος καλό αλλά όχι όλα καλά.

Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-0 του ΟΦΗ στη Λεωφόρο για τη 18η αγωνιστική της Super League και για πρώτη φορά στη σεζόν πανηγύρισαν τέσσερις σερί νίκες μετά τα τρίποντα με Απόλλωνα (0-1), ΑΕΛ (2-0), Αρη (0-1). Μάλιστα το Τριφύλλι διατήρησε το μηδέν στην άμυνα για πέμπτο συνεχόμενο ματς και 450 αγωνιστικά λεπτά καθώς είχε προηγηθεί και το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ξεκίνημα του 2021 και παραμένει για τα καλά στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 2 – 0

Αν μη τι άλλο, το… χαρτί γύρισε για τον Παναθηναϊκό, που όση ρέντα δεν είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος άλλη τόση έχει από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος όμως παράλληλα κατόρθωσε να επιβάλλει ποδοσφαιρικές σταθερές στον τρόπο που αγωνίζεται το Τριφύλλι στο γήπεδο. Και τα καταφέρνει μάλιστα ρίχνοντας στη μάχη αρκετούς από τους πιτσιρικάδες της ομάδας. 

Παρά την πίεσή τους ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ

Οι «πράσινοι» έδειξαν μεγαλύτερη «φρεσκάδα», πίεσαν από νωρίς ψηλά τον ΟΦΗ, αλλά στο πρώτο ημίωρο ήταν αναποτελεσματικοί, όποτε έφταναν στην περιοχή του Βάτερμαν, με αποκορύφωμα το σουτ του Εμμανουηλίδη στο 17’, που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 32’, από φάση διαρκείας μετά από κόρνερ του Παναθηναϊκού, ο Πούγγουρας γύρισε τη μπάλα προς τον Εμμανουηλίδη, εκείνος έβγαλε μία πολύ «ζυγισμένη» σέντρα προς τον Σένκεφελντ που είχε μείνει στην περιοχή του ΟΦΗ κι ο Ολλανδός με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 87’ ο Αλεξανδρόπουλος έφτιαξε τη φάση της… χρονιάς, περνώντας τρεις παίκτες του ΟΦΗ με απίστευτη ατομική προσπάθεια και τη στιγμή που κλείστηκε από την άμυνα του ΟΦΗ, έβγαλε με καταπληκτικό τακουνάκι τη μπάλα προς τον Καμπετσή, που με ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα