Τον γουστάρει ο ΠΑΟΚ, και τον θέλει μαζί του για την κατάκτηση τίτλων. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, και θα παραμένει τουλάχιστον μεχρί και το 2023. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος […]

Τον γουστάρει ο ΠΑΟΚ, και τον θέλει μαζί του για την κατάκτηση τίτλων. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, και θα παραμένει τουλάχιστον μεχρί και το 2023.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός.

Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος. Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς.

Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ