Σε μπελάδες και πάλι ο Όγκνιεν Βράνιες. Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τατουάζ με φασιστικό σήμα που έφερε ο έμπειρος αμυντικός στο παιχνίδι με τη Βελέζ. ΄Στο παιχνίδι της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League. Εξετάζεται λοιπον το αν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι φέροντας πάνω του σήμα με φασιστικό περιεχόμενο. […]

Σε μπελάδες και πάλι ο Όγκνιεν Βράνιες. Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τατουάζ με φασιστικό σήμα που έφερε ο έμπειρος αμυντικός στο παιχνίδι με τη Βελέζ. ΄Στο παιχνίδι της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Εξετάζεται λοιπον το αν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι φέροντας πάνω του σήμα με φασιστικό περιεχόμενο.

Το περιεχόμενο για την ακρίβεια αφορά ένα τατουάζ που έχει ο Βράνιες στο δεξιό του μπράτσο. Με τον Μομτσίλο Τζούγιτς, έναν Σέρβο ιερέα, ο οποίος υπήρξε ηγέτης των Τσέτνικ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος για τους Βόσνιους θεωρείται εγκληματίας πολέμου και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

Στην ΑΕΚ μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν άγνοια για το θέμα. Ωστόσο σύντομα αναμένεται να φανεί αν όντως υπάρχει ζήτημα και τι εκτάσεις θα πάρει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик