Μεγάλη μάχη για να κλείσει την μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες δίνει ο Ολυμπιακός. O Βραζιλιάνος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την κινεζική Τίγκρες. Eκτός όμως από τους ερυθρόλευκους έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν. Τις τελευταίες ώρες προκύπτει και η εμπλοκή της Πόρτο, η οποία όπως αναφέρουν ΜΜΕ εξετάζει την περίπτωση επιστροφής […]

Μεγάλη μάχη για να κλείσει την μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες δίνει ο Ολυμπιακός.

O Βραζιλιάνος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την κινεζική Τίγκρες. Eκτός όμως από τους ερυθρόλευκους έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν.

Τις τελευταίες ώρες προκύπτει και η εμπλοκή της Πόρτο, η οποία όπως αναφέρουν ΜΜΕ εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του στους “δράκους”.

Αυτή την προοπτική θα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Ακόμα δεν έχει βρει συμφωνία ούτε στο οικονομικό σκέλος με τον παίκτη, με την πρόταση να κάνει λόγο για σχεδόν 2 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Πάντως οι πρωταθλητές πιέζουν για να πάρουν μία απάντηση γρήγορα από τον παίκτη. Ο Τικίνιο αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς, έτσι ώστε εάν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ