Η παρακάτω λίστα ποδοσφαιριστών αφορά περιπτώσεις που στην Ελλάδα δεν… έπεισαν, ενώ στο εξωτερικό τα πήγαν πολύ καλύτερα! Πρώτος ποδοσφαιριστής που σίγουρα έρχεται στο κεφάλι κάποιου, είναι η «κόμπρα» Φελίξ Μπόρχα. Περίμεναν πολλά από εκείνον, όμως έγινε cult ανέκδοτο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία πάντως. Με τελευταίο τον Βέρντε, ο οποίος έφυγε για […]

Η παρακάτω λίστα ποδοσφαιριστών αφορά περιπτώσεις που στην Ελλάδα δεν… έπεισαν, ενώ στο εξωτερικό τα πήγαν πολύ καλύτερα!

Πρώτος ποδοσφαιριστής που σίγουρα έρχεται στο κεφάλι κάποιου, είναι η «κόμπρα» Φελίξ Μπόρχα. Περίμεναν πολλά από εκείνον, όμως έγινε cult ανέκδοτο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία πάντως. Με τελευταίο τον Βέρντε, ο οποίος έφυγε για τα ξένα και εκεί… βγάζει μάτια!

Ας δούμε πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών:

Ξεκινάμε με τον Φέλιξ Μπόρχα, ή αλλιώς τον άνθρωπο που θα βάζει 25 γκολ κάθε χρόνο! Από το 2001 έως και το 2006 πρόσφερε πολλά στη Νασιονάλ του Εκουαδόρ, με τον Ολυμπιακό να δαπανά 1.500.000 για να τον αποκτήσει, το καλοκαίρι του 2006. Ο Μπόρχα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Copa Libertadores εκείνης της χρονιάς, ενώ είχε συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Βέβαια, εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν έπιασε στον Ολυμπιακό, καθώς σε 30 ματς πέτυχε 6 γκολ, με όχι και τόσο… καλές παρουσίες.

Δύσκολα θα έπαιρνε τα σκήπτρα από τους Αλεξανδρή ή Τζιοβάνι. Τον Αύγουστο του 2007 βρέθηκε η Μάιντς και τον ξεφορτώθηκε με 200.000 και δανεισμό. Ο Μπόρχα εκεί αναγεννήθηκε, πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 32 ματς στη Zweiteliga (Β’ κατηγορία Γερμανίας).

Η Μάιντς έδωσε 800.000 τον απέκτησε, με προπονητή τον… Γιούργκεν Κλοπ!

Ο επόμενος της λίστας είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως παίκτης της δεύτερης ομάδας της Γκινγκάμπ, όμως το 2007 βρέθηκε στην Παρί. Έστω και στη Β’ ομάδα έκανε 31 συμμετοχές, τη σεζόν 2007-08. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τον απέκτησε. Ήταν αργός και καθόλου ευέλικτος. Αρχικά ταίριαξε με τον Νασούτι, όμως η κατάσταση του Γάλλου, όπως και της διοίκησης δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Τον Γενάρη του 2010 έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον παίκτη να είναι απλήρωτος 5 μήνες. Συνέχισε στη Μαρίτιμο, ενώ μετά από 3 σεζόν εκεί, βρήκε στέγη στη Σάντερλαντ και την Premier League. Επιπλέον, πήγε και στη Lique 1, παίζοντας ως δανεικός στη Ρεμς.

Πάμε στον Αντρέ Πίντο, ο οποίος γαλουχήθηκε από τις Ακαδημίες της Πόρτο.

Το 2008 έγινε επαγγελματίας, κι δόθηκε δανεικός ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχών. Έγινε σε Σάντα Κλαρα, Σετούμπαλ, Πορτιμονένσε και Ολιανένσε. Έως το 2012 δεν είχε αγωνιστεί με την Πόρτο, ενώ το καλοκαίρι εκείνο ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε, όμως δεν έπιασε εκεί. Τότε υπήρχαν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Λουκάς Βύντρα. Μετά από 22 συμμετοχές σε 1,5 σεζόν έφυγε επιστρέφοντας στην Πορτογαλία.

Πήγε στην Μπράγκα, αρχικά για τη δεύτερη ομάδα, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα. Τη σεζόν 2014-15 και 2015-16 ήταν βασικός σε δύο καλές σεζόν, ενώ έκανε και ντεμπούτο με την Εθνική Πορτογαλίας.

Η Σπόρτινγκ τον απέκτησε, υπό τις οδηγίες του Άμπελ Φερέιρα. Εκεί έδειξε αρκετά πράγματα, τα οποία όμως δεν έδειξε στην Ελλάδα.

Το 2015, ο ΠΑΟΚ έδωσε στη Μάλμε 650.000 για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν.

Ο Σουηδός κίπερ είχε κάνει εμφανίσεις στο Champions League με την ομάδα του, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος τερματοφύλακας στο Σουηδικό πρωτάθλημα.

Όμως, στην Τούμπα δεν πέτυχε! Έκανε πολλά αβίαστα λάθη, παίζοντας στα προκριματικά του Europa League και σε δύο ματς της φάσης των ομίλων.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα έπαιξε 11 ματς και «έφαγε» 12 γκολ, με 4 φορές να κρατά την εστία του ανέπαφη. Ο ΠΑΟΚ τον ξεφορτώθηκε, αφού τον δάνεισε στην Κοπεγχάγη, παίρνοντας πίσω τα χρήματα που έδωσαν.

Ο Όλσεν έχει κάνει τρομερές εμφανίσεις στη Δανία, ενώ έγινε και βασικός κίπερ της Εθνικής, μετά το Euro 2016. Η Κοπεγχάγη έδωσε ακόμη 700.000 για να τον αποκτήσει, ενώ μετά από 2 χρόνια τον πουλάει για 8.500.000 (συν 3.500.000 τα μπόνους) στη Ρόμα. Στη Ρώμη δεν έπιασε και τόσο, όμως παραχωρήθηκε δανεικός στην Κάλιαρι και φέτος στην Έβερτον.

Τέλος έχουμε τον παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε.

Το καλοκαίρι του 2019, οι κιτρινόμαυροι δίνουν σχεδόν 1.000.000 ευρώ, για έναν ταλαντούχο εξτρέμ από τη Ρόμα. Οι προσδοκίες φυσικά ήταν πολλές, αλλά…

Ο ίδιος, σε 33 ματς πέτυχε 6 γκολ και 5 ασίστ. Ενώ πολλές απ’ τις συμμετοχές του ήταν ως αλλαγή, δείγμα του ότι δεν έπειθε. Η Ένωση έτσι, έψαχνε τρόπους να γλιτώσει κάποιο μέρος από την επένδυσή της.

Η Σπέτσια αποφάσισε να ρισκάρει πάνω του. Έδωσε 500.000 και τον πήρε δανεικό. Εν τέλει, μπήκε υποχρεωτική ρήτρα ύψους 550.000 αν ο σύλλογος παρέμενε κατηγορία. Ο Βέρντε ξεκίνησε βασικός τη σεζόν, έφτασε τα 5 γκολ και μία ασίστ σε 17 ματς, με 796 λεπτά στο πρωτάθλημα της Serie A.

Δύσκολα η ομάδα της Σπέτσια δε θα βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Και χρωστάει πολλά στον Βέρντε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик