Με τον Ντάνι Καστεγιάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, συμφώνησε ο Ατρόμητος. Με τη φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντάνι Καστεγιάνο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες. Οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του 33χρονου αριστερού μπακ. Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να είναι το […]

Με τον Ντάνι Καστεγιάνο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, συμφώνησε ο Ατρόμητος.
Με τη φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντάνι Καστεγιάνο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες. Οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του 33χρονου αριστερού μπακ. Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να είναι το μόνο που απομένει. Ωστε να κλείσει το deal.

Μάλιστα, o Ισπανός μπακ αναμένεται να κάνει στην γενέτειρά του τις εξετάσεις. Ωστε να ενσωματωθεί απευθείας μετά με την υπόλοιπη ομάδα που πραγματοποιεί εκεί την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Καστεγιάνο αγωνιζόταν στην Segunda Division για λογαριασμό της Λας Πάλμας, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, ενώ είχε ως συμπαίκτη και τον Σέρχιο Αραούχο, οπότε έμαθε και γνωρίζει ήδη τα ελληνικά δεδομένα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ