Στην Αγγλία αναμένεται να μεταβεί σήμερα ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ταξίδι το οποίο είναι μεταγραφικού σκοπού. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άτομα που δραστηριοποιούνται στο Νησί. Και η παρουσία του εκεί αναμένεται να “φέρει” ειδήσεις! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρυπίδης θα βρεθεί στην Αγγλία ώστε να κλείσει παίκτη. Μία κίνηση […]

Στην Αγγλία αναμένεται να μεταβεί σήμερα ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ταξίδι το οποίο είναι μεταγραφικού σκοπού.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άτομα που δραστηριοποιούνται στο Νησί. Και η παρουσία του εκεί αναμένεται να “φέρει” ειδήσεις!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρυπίδης θα βρεθεί στην Αγγλία ώστε να κλείσει παίκτη. Μία κίνηση που λογικά θα αφορά είτε την άμυνα είτε την επίθεση, όπου υπάρχει δεδομένη ανάγκη για ενίσχυση.

Οι ανάγκες του Άρη είναι συγκεκριμένες. Επιθετικός – επιθετικός και ΠΑΛΙ επιθετικός! Στο ζευγάρι αγώνων κόντρα στην Αστανα αυτό φάνηκε περίτρανα. Με την ομάδα να χάνει αμέτρητες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ανασυνταχτούν και να πάρουν αποφάσεις ενόψει συνέχειας. Για το αν θα αφήσουν πίσω τους το αρνητικό αποτέλεσμα και θα συνεχίσουν.

Σε αυτή την οδό κινουνται και οι μεταγραφικές κινήσεις . Ίσως ο Θόδωρος Καρυπίδης ετοιμάζει ένα από τα αγαπημένα του ΜΠΑΜ!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ